't Creatief Atelier

Kunst: Verbinding voor Iedereen

Over ons


Wat is 't Creatief  Atelier?

Veel mensen zijn al jaren creatief bezig, alleen of door lessen te volgen. Door dit samen te doen kun je elkaar stimuleren, inspireren en van elkaar leren. 't Creatief Atelier wordt gevormd door een groep enthousiaste en kunstminnende mensen die 1 x per week samenkomen en dan actief bezig zijn. Er wordt gewerkt met olie- of acrylverf, aquarel, klei, was of plasticine. Maar ook werken met hout, speksteen of andere materialen is mogelijk. Ook als je weinig ervaring hebt ben je van harte welkom.

Waar is het?

In het Huis van Eemnes , in Eemnes wordt atelierruimte gehuurd. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen materialen en gereedschap meeneemt. Er zijn werktafels, staande en tafel schildersezels, en een paar beeldhouw bokken aanwezig.

Docenten.

Er zijn docenten benaderd die bereid zijn een dag deel een workshop te geven. Dit naar de wens van welk discipline, data, en in overleg met de groep. Dit zijn vaak zelfstandig kunstenaars opgeleid om op ieder niveau les te geven.

Wat kost het?

Er is een vrijdagochtendgroep, van 9.30 u tot 13.00 u, en een vrijdagmiddaggroep van 13.30 u tot 17.00 u. Vanaf 27 augustus tot en met 24 december 2021 (als Corona het toelaat) zijn er 18 vrij werken atelierdagen. Voor 18 dagdelen zijn de kosten € 90,00. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, voornamelijk bij de middaggroep. 

Voor docenten inhuren is een deel subsidie beschikbaar en wordt er per aantal aanmeldingen een kleine vergoeding gevraagd.

Heb je belangstelling?

Als je belangstelling hebt, of behoefte aan meer informatie, dan kun je contact opnemen met M. Elise Does.